7 December Divisie Indië-veteranen

Header 7DD

Wij werden geroepen Indië 1946-1950

 
Informatie / Website » / Disclaimer

De informatie op deze website is door 7DecemberDivisie.nl beschikbaar gesteld. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te houden. De ervaring heeft echter geleerd dat het ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat. 7DecemberDivisie.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de beschikbare informatie.


Het auteursrecht met betrekking tot deze website waaronder vormgeving, tekst, documenten, fotomateriaal, filmmateriaal, geluidopnames en logo´s berust uitdrukkelijk bij 7DecemberDivisie.nl of haar licentiegevers.

Het is - behoudens wettelijke uitzonderingen - de gebruiker van de website niet toegestaan om de inhoud van de website te wijzigen, te verkopen, in licentie te geven, geheel of gedeeltelijk te verveelvoudigen en/of openbaar te maken, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende.

Voor nadere informatie kunt u met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opnemen.