7 December Divisie Indië-veteranen

Header 7DD

Wij werden geroepen Indië 1946-1950

 
Oproep / In het kort
 
2023
Veteraan: J.H. Sloksoede
J.H. Sloksoede uit Amersfoort is geboren op 3 februari 1918 en hij heeft als OVW-er en korporaal gediend bij 3-3 regiment Grenadiers, zijn dochter Hella is op zoek naar meer informatie over haar vader.
 
Veteraan: Willem Leeuw
Zoon Rob vraagt zich af of er nog kameraden leven waarmee zijn vader in Indië heeft gediend.
 
Veteraan: Antoon Jozef Oude Nijhuis
Kleinzoon Wessel weet dat zijn opa geboren op 9 april 1928 in 1948 naar Indië en gestuurd, ik vraagt zich af of er foto’s of andere informatie over hem is van die tijd.
 
Veteraan: Tijmen Rekers
Kleinzoon Ronald zou graag zou ik meer informatie willen over zijn opa Tijmen Rekers geboren te Nunspeet 23-7-1925.
 
Veteraan: Johannes Antonius Driel
Johannes Antonius Driel is overleden op 30 januari 2015, zijn dochter Hanneke zou graag meer te weten komen over haar vader zijn tijd in Indië.
 
Veteraan: Martinus Goor
Alice vraagt zich af of er nog iemand is die haar vader heeft gekend, Martinus is geboren op 17 februari 1925 en overleden op 13 februari 2004.
 
Veteraan: Jacob Westdorp
Frans de zoon van Jacob is op zoek naar meer informatie. 22 september 1925. Jacob heeft gediend bij 2 RI als chauffeur. vertrokken 18 oktober 1946 uit Rotterdam op de Indrapoera en vertrokken uit Indië op 24 december 1949 met de Waterman.

2022
Veteraan: Jan Pennenburg
Inge de dochter van Jan vraagt zich af of er iemand is die meer over de periode dat haar vader in Indië was kan vertellen
 
Veteraan: JJ Grootveld
Marc is op zoek naar informatie over mijn oud oom JJ Grootveld. Hij diende 4-3 RI KL en is 25-8-1949 gesneuveld in omgeving Soemedang.
 
Veteraan: Piet Leijten
Dochter Irene wil graag meer weten over de tijd dat haar vader heeft gediend bij de 7 December Divisie als automonteur
 
Veteraan: Zwier Zweer
Popke is op zoek naar informatie over zijn oom die bij het 3e Bataljon Stoottroepen van de 7 December Divisie heeft gediend in Indië.
 
Veteraan: Louis Knoben
Frans de zoon van Louis Knoben uit Posterholt heeft alleen een dagboek van zijn vader en verder niets, hij zou graag meer willen weten over de tijd die zijn vader in Indië heeft doorgebracht.
 
Veteraan: Zwier Zweers
Piet de neef van Zwier die gediend heeft bij het 3e Bataljon Stoottroepen van de 7 December Divisie zou graag meer te weten komen over de acties die zijn oom in Indië heeft meegemaakt.
 
Veteraan: Gerrit Dul
Gerrit was een Slagerszoon en kwam uit Heerde, in Indië heeft hij een periode in Balipapan gezeten, Gerrit is in 1973 overleden maar zijn zoon Jan zou graag meer te weten komen over de tijd dat zijn vader in Indië heeft gediend.

2021
Veteraan: Antoon Bosman
Peter de zoon van Antoon is op zoek naar foto's en verhalen over zijn vaders tijd in Indië.
 
Veteraan: Adrie van de Vrede
Zoon Ad is op zoek naar foto's van het Nederlands militair voetbalelftal waar zijn vader (3-3 RI) bij heeft gespeeld.
 
Veteraan: Willem Francken
Frans de zoon van Willem wil meer weten over de geschiedenis van zijn vader die 3 jaar bij de 7 December Divisie in Indië heeft gediend. Begin jaren 2000 ontmoeten zijn vader in Doorn zijn strijdmakkers maar heeft verder nooit iets gezegd over Indië.
 
Veteraan: J.D. van Houten
Jan heeft de ruimbagagekist van zijn oom maar zou ook graag meer willen weten over de tijd van zijn oom in Indië.
7DD jdvhouten
 
Veteraan: Piet Krens
Piet is in 1995 overleden en zijn zoon Ruud is op zoek naar meer informatie over zijn vader.
 
Veteraan: Johannes Kuipers
Ramona is op zoek naar meer informatie over haar opa die bij de 7 December Divisie gediend heeft.
 
Veteraan: Pieter de Vries
Klaas is op zoek naar meer informatie over zijn opa die september 1948 naar Indië is vertrokken. Zijn opa heeft nooit gesproken over deze tijd maar wat wel bekend is dat hij chauffeur/monteur was.
 
Veteraan: Johan Withag
Johan wil meer te weten komen over zijn vader die op 21 oktober 1946 met de Johan de Witt is vertrokken naar Indië en gediend heeft bij het RVA van de C Divisie 7 december.
 
Veteraan: Klaas Postma
De dochter van Klaas is op zoek naar meer informatie over haar vader die van 1947 tot 1950 in Indië heeft gediend eerst bij 5-3 RI en later bij 4-4 RI.

2020
Veteraan: Rinus Belderok
Joop de zoon van Rinus zou graag meer weten over de periode van zijn vader die vertrok uit Nederland op 18 oktober 1946 met de Indrapoera en uit Indië is vertrokken op 24 december 1949.
 
Veteraan: Rudolf Nijdam
Werner de zoon van Rudolf is op zoek naar mensen die zijn vader hebben gekend en hem meer kunnen vertellen over de Indië tijd.
7DD rnijdam
 
Veteraan: A.W.N. Kortekaas
Zoon Robert wil graag achterhalen wat het Indië verhaal van zijn vader is, zijn vader heeft nooit zijn ervaringen gedeeld.
 
Veteraan: Bair Esser
Kleinzoon Gijs weet dat zijn opa van oktober 1946 tot december 1949 in Indië heeft gediend bij 8 Regiment Veld Artillerie en wie kan er meer informatie geven.
 
Veteraan: W.M. Eichhorn
Zoon Theo is op zoek naar meer informatie over de tijd die zijn vader in Indië heeft doorgebracht. Gedurende het leven van zijn vader is er bijna niets verteld wat Theo wel weet dat zijn vader gediend heeft bij het 1e Mitrailleur Bataljon.
 
Veteraan: Bernhaard Mutsaers
De (schoon) opa van Martijn heeft waarschijnlijk in Indië gediend bij de 1e Hulp Verbandplaats Afdeling van de 7 December Divisie. Martijn is op zoek naar meer informatie.
 
Veteraan: L.C. Uitendaal
Dochter Ellen komt er na het overlijden van haar vader hoeveel invloed de diensttijd in Indië heeft gehad op de rest van het leven van haar vader. Ellen is opzoek naar meer informatie over de tijd dat haar vader in Indië heeft doorgebracht.
 
Veteraan: Johann Wijzenbroek
Ingrid de dochter van Johann weet alleen dat haar vader onderhoud werk op vliegvelden heeft gedaan in Indië.
 
Veteraan G.G. van Aart
Zoon Rinie is op zoek naar informatie over zijn vader uit Oudenbosch die met de Volendam naar Indië is vertrokken en die bij de 7 December Divisie heeft gediend.
 
Veteraan: Wubbo Boiten
Een neef van Wubbo zou graag meer te weten komen over de tijd dat zijn oom in Indië heeft gezeten. Wubbo is vervroegd uit Indië teruggekeerd door familieomstandigheden.
 
Veteraan: Adrie Vroegindeweij
Kleinzoon Joris is op zoek naar meer informatie over de tijd dat zijn opa in Indië heeft gediend. Zo heeft Joris foto’s van zijn opa met onderdeel 4-10 RI en 7-3 RS maar is het hem niet duidelijk bij welk onderdeel zijn opa heeft gezeten.
 
Veteraan: Jan van der Wal
Zoon Jan wil meer te weten komen over hetgeen dat er allemaal is gebeurd tijdens het verblijf van zijn vader in Indië bij de AAT, zijn vader heeft dit nooit gedeeld met hem.
 
Veteraan: Jacob Bos
Kees de zoon van Jacob Bos is benieuwd op welke plaatsen zijn vader in Indië is geweest, Jacob heeft gediend bij 4-1 RI het fiere eendje.

2019
Veteraan: Jan Albers
Ilse de dochter van Jan Albers uit Kampen zou graag meer te weten komen over haar vaders diensttijd in Indië.
 
Veteraan: Arie van Schaijk
De zus van Arie is op zoek naar meer gegevens over haar broer die gelegerd was in Tandjong Priok in Indië vermoedelijk bij de geneeskundige troepen heeft gediend.
 
Veteraan: Gerardus Johannes Wiersma
Zoon Ronald heeft nooit iets te horen gekregen van zijn vader over de tijd in Indië, het enige wat hij ooit verteld heeft is dat hij met de Johan van Oldenbarnevelt naar de Oost is gevaren en dan had hij het ook over Buitenzorg, Bandoeng en Soekaboemi.
 
Veteraan: F.C.J. Dammers
Zoon Frank weet dat zijn vader zwaar getraumatiseerd uit Indië is teruggekomen, hij zou graag meer willen weten over zijn vaders tijd in Indië.
7DD fcjdammers
 
Veteraan: Drent
Zoon Jan is op zoek naar meer informatie over de tijd dat zijn vader in Indië heeft gediend.
 
Veteraan: Huub Korsten
Neef Abi is op zoek naar meer gegevens over zijn oudoom en zijn tijd in Indië.
 
Veteraan: Jacobus Johannes de Groninger
Kleinzoon Johan zou graag meer te weten komen over de diensttijd van zijn opa in Indië.
 
Veteraan: Gerard Verver
Lidwien vraagt zich af of iemand Gerard Verver heeft gekend en meer kan vertellen wat hij allemaal heeft meegemaakt in Indië.
 
Veteraan: George Ludwig Meelhuysen
Wie heeft er meer informatie voor Michael over de Indië tijd van zijn opa.
 
Veteraan: Berend Thijsseling
Dochter Thea vraagt zich af of iemand de naam van haar vader heeft gehoord in relatie met Indië.
 
Veteraan: Pieter Johannes Oosterbaan
Eric is op zoek naar het militaire verleden van zijn vader.

2018
Veteraan: E. van Heijst
Diederik is bezig met een zoektocht naar informatie over Indië-veteraan van Heijst. Hij is geboren 12 november 1921 en heeft gediend bij het 3e Bataljon Garde Regiment prinses Irene.
 
Veteraan: Adrianus Johannes Dikker
Dikker was korporaal en heeft gediend van 1946 t/m 1949 bij 3-9 RI. Wie kan zijn zoon Kees meer vertellen.
 
Veteraan: Aart Bleijenberg
Wie kan zoon Johan helpen aan beeldmateriaal en of heeft samen met zijn vader in Indië gezeten.
 
Veteraan: Koert de Hoog
De opa van Lonneke is 24 september 1946 met het ms Boissevain naar Indië vertrokken en is op 19 oktober 1946 aangekomen in de haven Tandjong Priok, haar opa heeft helaas niet veel verteld over Indië.
 
Veteraan: Herman Heijne
Herman diende van 1946 t/m 1949 als reservekapitein in de 3e Infanterie Brigade, wie kan kleinzoon helpen aan contacten met collega’s uit deze periode van zijn opa.
 
Veteraan: Harry Schrijn
Zoon Walter vraagt zich af of nog iemand zijn zaliger vader Harry Schrijn in Indië heeft gekend.Veteraan: Auke Douma Auke is in 1946 naar Indië vertrokken aan boord van de Waterman en in Indië was hij jaren de chauffeur van majoor Sjoerds. De vader van Hilde heeft nooit gesproken over zijn tijd in Indië, wie heeft meer informatie.
7DD hschrijn
 
Veteraan: Karsien Orsel
De vader van Gea kon nooit iets vertellen over zijn diensttijd, ze zou graag meer duidelijkheid krijgen over zijn tijd in Indië.

2017
Veteraan: Roelof Wessels
Roelof heeft van 1946 t/m 1949 in Indië gediend bij 2-2 RVA, zijn zoon Petro zoekt naar informatie uit deze periode.
 
Veteraan: Hendrik Bos
Zoon Henk is op zoek naar meer informatie over de tijd in Indië waar zijn vader heeft gediend bij de 7 December Divisie.
 
Veteraan: W.P. Huysmans
Wim zou graag meer willen weten over zijn neef Huysman die bij het 3e Regiment Stoottroepen zat en op 28 augustus 1947 is overleden te Tjibatoe.
 
Veteraan: Pieter Aldert Boonstra
Pieter Aldert kwam uit Friesland en is in 1949 als piloot omgekomen in Indië, wie heeft voor zijn neef Jitske meer informatie.
 
Veteraan: Jan van Oijen
Wie kan dochter Conny meer vertellen over haar vader, hij heeft van 1946 t/m/ 1949 in Indië gediend maar hier nooit iets over verteld.
 
Veteraan: P. Doornenbal
Doornenbal heeft gediend bij de 7 December Divisie bij het onderdeel AAT, hij heeft tot aan zijn dood heel weinig gesproken over deze periode. Wie kan zijn kleinzoon Stefan aan meer informatie helpen.
 
Veteraan: P.A. van der Giessen
Van der Giesen heeft van 1946 t/m 1949 gediend in Poerwakarta, zijn dochter Sonja is op zoek naar meer informatie.

2016
Veteraan: Wim van den Heuvel
Wim 250624091 is met het ms Waterman naar Indië vertrokken, dochter Corrie vraagt zich af wie haar vader in Indië heeft meegemaakt.
 
Veteraan: Stef Verwaaijen
Stef Verwaaijen is de peetoom van Marco, Stef heeft nooit iets verteld over Indië en Marco wil graag meer te weten komen over deze tijd.
 
Veteraan: Bert Hagen
Bert Hagen geboren 30 juli 1925 heeft van 1946 t/m 1949 in Indië gediend en is teruggekomen met het troepenschip Zuiderkruis, wie kan zoon Vincent meer vertellen.
 
Veteraan: Benschop
Zoon Nico zou graag meer informatie krijgen over zijn vader, hij was OVW-er bij het 3e Mitrailleur Bataljon.
 
Veteraan: Willem Bouterse
René de zoon van Willem Bouterse is op zoek naar meer gegevens over de tijd dat zijn vader in Indië was, Willem lag in Indië met geelzucht in het ziekenhuis en staat op een foto met de zusters Anneke en Toosje.
 
Veteraan: Jan Wagenaar
Evelien is op zoek naar meer informatie over de tijd dat haar vader Jan Wagenaar in Indië heeft gediend bij de militaire politie.
 
Veteraan: Henk van Zundert
Henk van Zundert was ingedeeld bij 2-5 R.I. en zijn zoon Gerard zou graag wat meer te weten komen over zijn verblijf in Indië
7DD hvzundert

2015
Veteraan: Aalt Gerrit van Veen
Aalt Gerrit van Veen heeft in Indië gediend en zijn zoon Robert is benieuwd bij welk onderdeel.
 
Veteraan: Gerard van Doorn
Gerard van Doorn was carrier chauffeur en vermoedelijk bij het 1e Mitrailleur Bataljon, zijn zoon Gerard zou graag willen weten of dit klopt.
 
Veteraan: Johannes Gerardus Pero
Jan zou graag meer weten over de diensttijd van zijn vader Johannes Gerardus Pero, hij diende bij 4-10 R.I. op West Java.
 
Veteraan: Gerard Zonderop
Werner de zoon van Gerard Zonderop is op zoek naar meer informatie over de diensttijd van zijn vader in Indië.
7DD gzondrop
 
Veteraan: Anton Boom
Tessa zou graag willen weten wat haar opa Anton Boom als adjudant bij 101 AMA in Indië heeft meegemaakt.
 
Veteraan: Jan Deuss
Michael de kleinzoon van Jan Deuss zou graag geholpen willen worden aan informatie over de tijd dat zijn opa in Indië zat.

2014
Veteraan: Johannes Antonius Ham
Johannes Antonius Ham zat in de 2e compagnie, 3e bataljon van 3 R.I. weet zijn kleinzoon intussen, Kenny is op zoek naar nog meer informatie.
 
Veteraan: Teun Hendriks
Ria is op zoek naar gegevens van mijn overleden vader Teun Hendriks die in de periode 1947 tot 1950 in Indië is geweest.
 
Veteraan: Franciscus Roijakkers
Corry is op zoek naar de omstandigheden rond het overlijden op 24 november 1947 te Bandoeng van haar oom Franciscus (Frans) Roijakkers.
7DD froijakkers
 
Veteraan: Harm Beuving
Ria zou graag meer willen weten maar weet weinig tot niets over de periode dat haar vader Harm Beuving in Indië is geweest.
 
Veteraan: Hijmen Riesenbeck
Hijmen Riesenbeck vertelde sporadisch over zijn tijd in Indië, zijn naasten zouden graag meer willen horen over deze tijd.
 
Veteraan: Christiaan van der Kolk
Bente de kleindochter van Christiaan van der Kolk is op zoek naar informatie over de 2 jaar dat haar opa in Indië heeft gezeten.
 
Veteraan: Adrianus van de Ven
Carla haar om Adrianus (Harrie) van de Ven heeft gediend bij 5-3 R.I. en hij heeft nooit iets verteld over zijn Indië jaren en zij zit met veel vragen.

2013
Veteraan: Marinus Beumer
Na aanleiding van het overlijden van haar opa Marinus Beumer is zijn kleindochter op zoek naar meer informatie over de Indië tijd van haar opa. Marinus Beumer zat bij 3-2 R.I. van de 7 December Divisie
 
Veteraan: F.J. Bennink
De vader van Frank is hospik geweest bij de 7 December Divisie. Frank is op zoek naar meer informatie over zijn vader die in een ziekenhuis in Jakarta heeft gewerkt.
 
Veteraan: J. van Otterloo
De dochter van sergeant van Otterloo wil graag weten of er  nog veteranen zijn die haar vader gekend hebben of met hem gediend hebben. Van Otterloo heeft van 1946 tot 1949 bij 1-15 R.I.Mijn vader zat bij de staf 1-15 R.I. in Indië gediend als vrijwilliger.
 
Veteraan: Frans Walschot
F. Walschot is op zoek naar meer informatie over zijn oom Frans. Zijn oom is op 10 januari 1949 als korporaal kort na zijn 21ste verjaardag in Indië is gesneuveld.

2012
Veteraan: M.G. Reintjes
De vader van Jos, M.G. Reintjes heeft in Semarang gediend en bij de mijn opruimingsdienst gezeten. Jos vraagt zich af of er archieven of andere informatie is over het onderdeel van zijn vader.
 
Veteraan: Hans Bruinsma
Janke Lina de dochter van Hans Bruinsma is op zoek naar personen die haar meer kunnen vertellen over de tijd dat haar vader in Indië verbleef.
 
Veteranen: van der Haar en Boogers
R.J. Coert is op zoek naar meer informatie over sergeant van der Haar en soldaat 1e klas Boogers. In 1947-1948 waren zij werkzaam bij het Centrale Garnizoens Kleer-en Schoenmakerij (C.G.K.S.) te Semarang.
 
Veteraan: Jan Verkuijlen
De dochter van Jan Verkuijlen zou graag willen weten of er nog iemand van zijn oude dienstmaten leeft en waar Gerdie mee zou kunnen praten. Jan Verkuijlen zat bij het 3e Bat Stoottroepen en was voornamelijk chauffeur.
 
Veteraan: Aise Homma
De zoon van korporaal Aise Homma is op zoek naar mensen die zijn vader hebben gekend en naar mensen die meer weten zijn "heldendaad" op 10-01-1947 te Krandji.
 
Veteraan: Martinus Cornelis van Hemert
Anneke vraagt zich af of er nog veteranen zijn die haar vader Martinus Cornelis van Hemert hebben gekend, haar vader is in 1966 overleden.
 
Veteraan: Antoon Lesterade
Jannie de dochter van Antoon Lesterade is benieuwd wie haar vader heeft gekend uit zijn tijd van 1948 tot 1950 in Indië.
 
Veteraan: Hendrik van der Laan
Wie kan aan Suzanna de kleindochter van Hendrik van der Laan meer vertellen over zijn tijd in Indië. Hij heeft gediend op Java van 1946 tot 1948.
 
Veteraan: Joop Windt
Paulien is voor haar vader Joop Windt op zoek naar zijn oude dienstmaat Bob Veldkamp of Veltkamp Garde regiment brigade Prinses Irene.
 
Veteraan: Antonius Johannes Groffen
Wie kan er meer vertellen over Antonius Johannes Groffen die overleden is in 1963, hij zat bij 3-14 R.I. in het 2e pioniers peloton. Zijn dochter Bianca is er benieuwd naar.
 
Veteraan: Hendrik Langemaat
Huib is op zoek naar meer informatie over zijn vader Hendrik Langemaat die volgens hem in Indië bij de 7 December Divisie heeft gezeten.
 
Veteraan: A.T. van Heiningen
Van Heiningen was sergeant in Indië en hij heeft er verder niet veel over verteld. Zijn zoon Klaas is op zoek naar meer informatie.
 
Veteraan: Rinus ter Horst
Wie kent de oom van R. Komduur, korporaal Rinus ter Horst.
 
Veteraan: Albert Bakker
De vader van Popke, Albert Bakker heeft weinig verteld over zijn tijd in Indië. Popke zoekt meer informatie.
 
Veteraan: Hendrik Bennink
Henry zoekt informatie over zijn vader Hendrik Bennink geboren te Enschede. Hij zat van 1946 tot 1949 in Indië.
 
Veteraan: Roelf de Vries
Janet is op zoek naar meer informatie over haar opa Roelf de Vries. Roelf zat in Indië van 1947 tot 1950 en heeft er bij leven niet veel over verteld.

2011
Veteraan: Henderik Nicolaas de Graaf
Marcel Tromp is op zoek naar een Hendrik Nicolaas de Graaf die gediend heeft in Indië.
 
Veteraan: Adri van der Zande
Wie heeft Adri (Ad/Adrianus) van der Zande de vader van Hans gekend.
7DD avdzande
 
Veteraan: Leendert Molenaar
Leendert Molenaar demobiliseerde medio december 1949 als Grenadier uit de 7 December  Divisie. Leen trad op 2 januari 1950 in dienst bij het familiebedrijf van Hans Berkman en hij is nu op zoek naar meer informatie over Leendert.
 
Veteraan: Willem Joseph Dabekaussen
Rose-Mary Dabekaussen uit Portugal zou graag meer willen weten over haar vader Willem Joseph Dabekaussen. Hij heeft in Indië gediend bij 4-11 R.I. en is op 36 jarige leeftijd overleden in Australië.
 
Veteraan: Walter Hellings
Willy Munsters wil meer weten over haar schoonvader Walter Hellings die samen met zijn broer Bert in Indië heeft gediend.
 
Veteraan: Willem Tuik
Willem Tuik wilde nooit over Indië praten, het was een verboden onderwerp. Zijn dochter Annet wil graag na de dood van haar vader meer weten over zijn verleden en waarom Indië zo duidelijk sporen had achtergelaten bij haar vader.
 
Veteraan: Ate de Boer
Ate de Boer heeft gediend in het 32 e H.U.P.V.A. en over zijn periode in Indië heeft hij nooit willen praten. Nu hij overleden is heeft zijn zoon Tjalling interesse in de Indië periode.
 
Veteraan: Frans Wouters
Corrie haar vader Frans Wouters heeft van 1947 tot 1948 bij de marine gezeten in Indië en zij zou hier meer over willen weten.
7DD fwouters
 
Veteraan: Wietze Bruinsma
Jan Bruinsma is de zoon van Wietze Bruinsma, reg. nr. 251127144. Wietze is opgekomen op 1 juli 1946 bij het onderdeel 2 3-5 R.I., is vertrokken uit Nederland op 28 december 1946 met de Sloterdijk en terug gekeerd in Nederland op 24 december 1949 met de Kota Intenn. Wietze Bruinsma was ondermeer gelegerd in Soerabaja, Loemadjang, Bandoeng, Modjosari, Malang, Batoe, Poenten, Blimbing, Pakisadji en Soekaredjo.
 
Veteraan: Jan van Brouwershaven
Jan van Brouwershaven heeft gediend bij de 3-9 R.I. en is de vader van Wim. Jan had het nooit over Indië en ging ook nooit naar reünies toe.
 
Veteraan: Chris Vreugdenhil
De vader van Goos Vreugdenhil heeft bij de 7 December Divisie gezeten maar hij weet verder bijna niets. Na de oproep ( 7 november 1946) was Chris Vreugdenhil gelegerd in de Isabelkazerne in ’s-Hertogenbosch.
 
Veteraan: A.A.J. Sluijk
De vader van R. Sluijk was in 1948 chauffeur in Indië, wie kan hem meer vertellen over de diensttijd van zijn vader.

2010
Veteraan: Johan Voorend
Johan Voorend de vader van Rita heeft gediend bij de 7 December Divisie en is ruim 3 jaar weggeweest naar Indië. Johan had een goede dienstkameraad, Robert van de (of den) Anker uit Rotterdam.
 
Veteraan: Hofstede
Hofstede staat op de foto en wie zijn de anderen.
7DD hofstede
 
Veteraan: Johannes de Koning
De opa van Marcel de Koning is in 1946 met ms. Sommelsdijk naar Tandjong Priok vertrokken en eind 1947 teruggekeerd naar Nederland.
 
Veteraan: Evert van den Beld
De opa van Marc van den Beld is een Indië-veteraan. Marc heeft nooit met zijn opa over deze tijd kunnen praten omdat hij een half jaar oud was toen zijn opa is overleden.
 
Veteraan: Anton Beljaars
De vader van Michel Beljaars heeft in Indië gediend bij de ‘blubbertrappers’ 3-3 R.I. van de 7 December Divisie. Zijn bijnaam was ‘Bello’ en heeft de reis naar en vanaf Indië gemaakt op de van Oldebarneveld en Willem Ruys.
 
Veteraan: Jan Middelkoop
Jan Middelkoop de vader van Barbera Koster heeft bij de 7 December Divisie gediend van 1946 t/m 1950. Jan Middelkoop werd geboren in Pernis.
 
Veteraan: Jan Anthonie Lagewaard & Ida van den Hoek
Jan Anthonie Lagewaard en Ida van den Hoek zijn de ouders van David Lagewaard. Jan was militair bij de geneeskundige troepen en zijn moeder Ida was uitgezonden door het rode kruis naar Indië. Jan Anthonie Lagewaard en Ida van den Hoek trouwden in Indië en David is hier net voor de soevereiniteitsoverdracht geboren.
 
Veteraan: Ds. A. Nijhuis
Fimke Langenberg-Vis is op zoek naar meer informatie over kapitein Ds. A. Nijhuis veldprediker 3-9 R.I. in Indië na aanleiding van een brief uit Tjikampek met de datum 16 december 1947 van deze kapitein aan haar ouders.
 
Veteraan: Karel Braken
De vader van Huub Braken is in 1998 overleden. Karel Braken heeft gediend bij de staf 3-11 R.I. in Indië. Hij is in 1946 met de Kota Baroe naar Makassar en Celebes gegaan en weer teruggekeerd op 7 jan 1950 in Amsterdam met de Grote Beer.
 
Veteraan: Will Knappstein
De schoonvader van Rieneke Knappstein zat in Indië van 1947 tot 1950. Waarschijnlijk zat hij bij de paratroepen.

2009
Veteraan: Peter de Goede
Gerard van der Hoogt is voor de weduwe de Goede op zoek naar meer informatie over Peter de Goede. De gegevens die bekend zijn: Indonesië - West Java - Genie - Infanterie - 1948/1949.
 
Veteraan: Bindert Kloosterman
De opa van Theo Kloosterman is als vrijwilliger naar Indië gegaan, waar hij ongeveer 3 jaar gezeten heeft. Het enige wat hij weet is dat zijn opa Bindert bij de genie troepen (brugbouwers) heeft gezeten en in Indië 3 op allerhande voertuigen gereden heeft zonder rijbewijs en dat hij terug in Nederland alsnog examen moest doen.
 
Veteraan: Jan (Johan) Vlaswinkel
Jan Vlaswinkel zijn vader Jan (Johan) Vlaswinkel is geboren 20 november 1925 en overleden 26 januari 2001. Jan (Johan) Vlaswinkel was motor ordinance in Indië.
 
Veteraan: Martin (Ties) Nieuwenhuis
Martin Nieuwenhuis zijn vader Martin (Ties) Nieuwenhuis is geboren op 26-3-1925. Hij zat bij het onderdeel van de Huzaren van Boreel, 1e Verkenningsregiment, 2e eskadron, 1e peloton. Hij vertrok op 7-1-1947 naar Indië en kwam op 15-2-1950 weer terug (of ging op weg naar) Holland.
 
Veteraan: Jan Rikken
Op de foto staat Jan Rikken, wie kan er meer over hem vertellen.
7DD jrikken 

2007
Veteraan: Wim Smit
De vader van J G Smit heeft gediend bij 4-1 AAT of 1-1 Rala of 1-1 Rafa van september 1945 t/m februari 1950. Wim Smit reg. nr. 250516155 is in 1981 overleden.
 
Veteraan: Jacobus Gerardus (Co) Appelman
Co Appelman is op 16 oktober 1946 vertrokken uit Nederland en zat bij het 3e Garde regiment Prinses Irene van de C Divisie 7 December. Toen zijn dochter Sonja 6 jaar was is Co Appelman op 42-jarige leeftijd overleden.